dissabte, 7 de maig del 2016

Activitat 3: AUTOAVALUACIÓ

1. ¿Fins a quin grau has comprès i fet servir els conceptes més importants vinculats al canvi conceptual? Ampliació o increment de conceptes (revisió), reestructuració o reorganització de conceptes (veritable canvi conceptual), complexificació, hipòtesis, arguments, canvis d'actitud, compromís conceptual previ davant l’experiència prèvia, compromís cognitiu amb l'aprenentatge, compromís metacognitiu, utilització de TIC, confrontació de models, activitats d’aplicació, contextualització, construcció, descobriment, consum d'un model...?
He reflectit els coneixements apresos al llarg de tot el document i sobretot en el nou mapa conceptual i el tema del canvi conceptual, en el darrer apartat.
2. Sobre la teva comunicació i participació voluntària a l'aula: estàs col·laborant? Ho estàs fent tot facilitant el seguiment del fòrum (tema, carpetes, fil, claretat en la comunicació, ajudes als altres, aportació de recursos, ajuda al coneixement…)?
En el fórum participo poc. Tinc poc temps per dedicar-me però intentaré ferho més i compartir coneixements i dubtes.
3. Sobre el blog: l'has enllaçat bé al wiki i a la signatura de correu? T'està ajudant a reflectir el teu aprenentatge de manera eficaç? Has revisat les teves afirmacions a l'avaluació inicial, per ex. respostes breu, preguntes trampa?
No sempre adjunto el meu correu a la signatura i encara haig de penjar al meu blog la síntesi del debat i el nou mapa conceptual. En quan pugui ho faré.
4.Què creus que has de canviar o com has de continuar treballant per a l'Activitat 4 o projecte?
He de millorar alguns aspectes però en general em sento implicada i amb ganes de continuar amb tot el treball de l'assignatura.
5. Posa la teva autoqualificació A+, A, A-, B+,B, B-,C…

B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada